MailingCentre uit Veenendaal nummer 1 in fulfilment, mailings & printen

MailingCentre uit Veenendaal nummer 1 in fulfilment, mailings & printen 1
banner homepage mailingcentre veenendaal

Welkom bij MailingCentre uit Veenendaal

Wij bieden onze klanten totaal oplossingen voor fulfilment, Direct mail, verzenden, handmatig verpakken en meer

Contact
uw fulfilment uitbesteden

Voordelen van uitbesteden fulfilment

Extra service verlenen aan uw klanten. Maar ook geld, tijd en middelen besparen en meer tijd voor uw core business. Dit kunt u bereiken door uw fulfilment onder te brengen bij een specialist als MailingCentre.

Lees verder…

POS-materiaal en POS-pakketten

Behalve het vervaardigen en ontwerpen van uw POS-materiaal kunnen wij deze tevens verzamelen, inpakken en verzenden als POS-pakketten. Onze logistieke afdeling zorgt er voor dat alle pakketten volgens afspraak verwerkt worden en op de gewenste plek van bestemming terecht komen.

Lees verder…

Direct Mail

Een mailing versturen? Digitaal of via de post? Voor ons is dit geen probleem.

Wij helpen u bij het bedenken tot de uitvoering hiervan. Desgewenst kunnen wij uw mailing couverteren of sealen. Een selfmailer door ons geprint en voorzien van adressen kan natuurlijk ook! Wij regelen voor u het complete traject. Door de verscheidenheid aan brieven en pakketten die wij dagelijks voor onze klanten verzenden hebben wij met meerdere distribiteurs en postbezorgers goede afspraken.

Lees verder…

Sinds enkele jaren heeft Veenendaal weer een eigen sterk mailbedrijf onder de naam MailingCentre

Voordelen van uitbesteden fulfilment

“De wereld van de direct mail is enorm veranderd”. MailingCentre is daarin meegegaan en heeft nieuwe concepten in huis om bedrijven te helpen nieuwe klanten te vinden en te bereiken.

De hoeveelheid fysieke mailingen is de afgelopen jaren weliswaar behoorlijk afgenomen en min of meer vervangen door emailnieuwsbrieven, maar we zien de laatste tijd juist weer een stijgende trend in de vraag naar de fysieke mailing.

Een belangrijke mogelijkheid is data-analyse, een discipline waarmee wij goede resultaten boekt. “We analyseren het adressenbestand van de klant en vergelijken dat met andere adressenbestanden.

Lees verder…

Uitgelichte artikelen van de afgelopen periode

“Met onze partijenpost service besparen onze opdrachtgevers niet alleen tijd maar vaak ook op hun portokosten. Ook zorgen wij ervoor dat hun mailing voldoet aan alle criteria. Dit doen wij o.a. door het uw post aan te melden middels het partijenpost formulier.

Lees verder…
SEO diensten door Content Productions