Handmatig verpakken of het herverpakken van goederen doen wij als sinds 1993

handmatig verpakken en verzenden

Handmatig verpakken

Naast het automatisch verwerken van opdrachten is er natuurlijk ook de mogelijkheid voor het handmatig verpakken. U verwacht waarschijnlijk dat handmatig verpakken meer tijd zal vergen, maar door de inzet van extra mensen kunnen wij de doorloopsnelheid behoorlijk terugbrengen.  Met een goede planning kunnen wij in een kort tijdsbestek veel werk verzetten. Door voldoende aandacht aan het verpakken te besteden kunt u vaak besparen op tijd, middelen en uit eindelijk op geld.

Handmatig verpakkingsoplossingen

Verpakken wordt niet langer meer uitsluitend gezien als een manier om producten te beschermen tot aan het gebruikersmoment. Tegenwoordig speelt verpakkingen ook belangrijke rol bij het vestigen van de aandacht.

Verpakkingen dienen vaak zowel innovatief als functioneel zijn. Wij hebben de afgelopen jaren dan ook een toenemende vraag gekregen naar verpakkingsoplossingen. Als verpakkingsbedrijf hebben wij dan ook meerdere productielijnen gecreëerd om aan de vraag van onze opdrachtgevers te kunnen voldoen.

Bij MailingCentre zijn wij ook instaat om snel en opmaat gemaakte verpakkingsoplossingen te creëren. Van het bouwen en vullen van displays, tot krimpverpakken, webshopafhandeling, incentives en nog veel meer.

handmatig verpakken en verzendenVoorbeelden van een handmatige verpakkingswijze zijn:

1. De samenstelling van een goodiebag;
2. Inpakken van realtiegeschenken ( kerstpakketten)
3. Om- en herverpakken van producten;
4. Samenstellen van een promotionele verpakking;
5. Displays opbouwen en afvullen;
6. Mailings.
7. Leveren verpakkingsmateriaal.

Onder onze opdrachtgevers scharen wij inmiddels niet alleen Nederlandse organisatie. Ook weten steeds meer internationale opdrachtgevers ons te vinden. Het gaat hierbij om exporteurs, multinationals en groothandels. 

SEO diensten door Content Productions