Wie versturen partijenpost?

Portkosten besparen bij het versturen van partijenpost
 

Wie versturen partijenpost en wat versturen zij?

wie versturen partijenpost via MailingCentre

Organisaties die vaak partijenpost verzenden, zijn organisaties die regelmatig veel post en pakketten tegelijk versturen, ook wel een bulkverzending genoemd. Het is zakelijkpost en vaak gaat het om mailingen, transactiepost of drukwerkperiodieken als tijdschriften, brochures of magazines. Daarbij kan het gaan om direct mail stukken of om ongeadresseerde distributie

Verstuurt uw organisatie ook vaak partijenpost?

Een partijpost kan bestaan uit poststukken, postpakketten of een combi van beide. In dit laatste geval wordt er gesproken over een gemengde partijpost zending.

Waarom het uitbesteden partijenpost  voor veel organisatie interessant is

Steeds meer organisaties maken (weer) gebruik van onze service. De economie draait immers weer op volle toeren. Wie zien dan ook een toename als het gaat om het aantal mailingen die wij versturen, de extra fulfilment opdrachten en de forse toename in de volume brochures, tijdschriften en ongeadresseerde poststukken die wij dagelijks versturen.  Voor meer informatie over de keuzemogelijkheden die u heeft verwijzen wij graag naar een onderzoek gedaan in opdracht van het ACM.

Kies ook voor een verzendoplossing die bij u past

Door het uitbesteden van de handling en het verzenden van de post en pakketstukken aan MailingCentre besparen onze opdrachtgevers op de portokosten en op kostbare tijd. Deze organisatie hoeven zich niet meer bezig te houden met hun post- en pakket stromen, waardoor zij zich nu beter focusseren op hun kernactiviteiten.

SEO diensten door Content Productions