Bij MailingCentre bieden wij onze klanten de ruimte voor de opslag en het beheer van hun goederen. Naast het beheer en de opslag verzamelen, verzenden en of transporteren wij deze goederen op het juiste moment naar het gewenste adres.

Het belang van warehousing

Bij warehousing gaat het niet alleen om de goederen zo snel mogelijk van A naar B te krijgen, maar ook over het zoeken van een balans tussen het beheersen van de kosten en het bieden van een optimale

Het warehouse management systeem van MailingCentre is goud waard

Een goed voorraadbeheersysteem zorgt voor de besturing van de goederen en informatiestroom binnen de organisatie(s). Zoeken, misgrijpen en bedorven waar zijn onderwerpen die handen met geld kosten en boze reacties teweeg brengen. met de inzet van ons systeem bent u er zeker van dat uw goederen onder controle zijn.

Lees meer over  ons warehouse management systeem.

e-warehousing

Maatwerk warehousing als oplossing

Maatwerk warehousing heeft als uitgangspunt de optimale condities vaststellen voor het beheersen van de goederen.

Hoe moeten de goederen worden opgeslagen, wat is de minimale voorraad, in welke verpakkingseenheden leveren we uit, hoe controleren we de houdbaarheid van goederen?  Maar ook antwoord geven op de vraag hoe de veiligheid van de goederen wordt gewaarborgd, hoe worden ze verzendklaar gemaakt? Hoe worden ze verzonden en/of getransporteerd naar het gewenste afleveradres? Hoe worden de manco’s en de retourenstroom beheerst.

Zodra de juiste condities zijn vastgesteld worden de juiste processen ingericht en worden de juiste systemen ingezet om zo de juiste balans kostenbeheersing en klanttevredenheid te kunnen realiseren.  Het opzetten en coördineren van deze processen gebeurt met ons warehouse management systeem.

Kiezen voor MailingCentre uit Veenendaal als uw warehousingpartner

Wij hebben in de loop der jaren de nodige ervaring opgedaan en beschikken over kennis en middelen in het beheersen  van goederenstromen.

Goederen liggen veilig bij ons opgeslagen in onze magazijnen. Via ons voorraadsysteem kunnen we in 1 oogopslag zien wie welke hoeveelheden goederen bij ons heeft opgeslagen en waar deze zijn te vinden in de magazijnen

Zeker voor opdrachtgevers die zoekende zijn naar strategisch locatie in Nederland zijn wij interessant.  Onze opslagruimte ligt centraal in Nederland, aan de A12 en dichtbij de A15, A30 en A50. Daarnaast is de Duitse grens 30 minuten rijden.

Een warehouse management systeem in de praktijk”

Ons warehouse management systeem stroomlijnt alle belangrijkste magazijnfuncties (inslag, opslag en uitslag).

Bekijk hier wat ons systeem u te bieden heeft.

error: Content is protected !!