Partijenpost tegen aantrekkelijk tarieven versturen

Portkosten besparen bij het versturen van partijenpost

Experts in het goedkoop verzenden van partijenpost

Bij verzendingen van grote hoeveelheden post speelt het kostenplaatje een belangrijke rol. Zo dient een  overkomstduur gekozen te worden. Bovendien bij pakketverzendingen is vaak Track & Trace gewenst.

Als uw partner in het versturen van partijenpost adviseren wij u graag bij het selecteren van de juiste verzendcondities. Daarnaast verzorgen wij als MailingCentre  zijnde bovendien de gehele handling. Van data ontvangst,  het printen, het personaliseren tot aan het vullen van de enveloppen. Voor het verzendklaar maken van uw mailing is onze (grafische) afwerkafdeling verantwoordelijk.

Onze All-Inclusive Diensten

Als toonaangevend MailingCentre gaan wij verder dan alleen het verzenden van uw post. Wij bieden een complete dienstverlening die begint bij het ontvangen van uw gegevens en eindigt bij het verzendklaar maken van uw post. Onze gespecialiseerde grafische afwerkafdeling zorgt ervoor dat uw mailing er niet alleen professioneel uitziet, maar dat deze ook optimaal aansluit op uw zakelijke doelstellingen.

Onze uitgebreide dienstverlening omvat:

1. Dataontvangst en Beheer

Wij nemen uw ruwe gegevens en zorgen voor een vlekkeloze verwerking. Dit omvat het controleren van adressen, het samenvoegen van documenten en het voorbereiden van de gegevens voor afdrukken en verzending.

2. Printen en Personaliseren

Onze state-of-the-art afdrukfaciliteiten zorgen voor haarscherpe afdrukken en de mogelijkheid om uw poststukken op een persoonlijke manier aan te passen. Dit verhoogt niet alleen de aantrekkingskracht van uw post, maar zorgt er ook voor dat de boodschap bij uw ontvangers resoneert.

3. Enveloppen Vullen en Afwerken

Onze toegewijde medewerkers nemen de taak van het vullen van enveloppen en het gereedmaken van uw zendingen over. Dit bespaart u kostbare tijd en middelen, en zorgt ervoor dat uw mailing snel en efficiënt wordt afgehandeld.

Onze Klanten

We zijn er trots op dat we met diverse klanten in hebben mogen samenwerken. Hier zijn enkele van de bedrijven die voor ons hebben gekozen:
– Tefal / Koopmans, inzake pannenkoekendag
– Hendi, inzake verzending catalogi

Met partijenpost verzendingen kunt u besparen op de portokosten

Wij hebben goede prijsafspraken met diverse postbedrijven. Dit maakt dat wij u een aantrekkelijke korting kunnen bieden op uw portokosten. Bovendien verwerken wij mailingen op een efficiënte en kostenbesparende wijze. Zo kunt u bij ons goedkoop partijenpost versturen.

De uiteindelijke prijs van de portokosten is afhankelijk van onderstaande factoren:

  • Het gewicht;
  • De bestemming;
  • Snelheid van bezorging;
  • Volume van de verzending.

Wilt u weten wat u kunt besparen? Neem dan contact met ons op en laat u adviseren.

 
Wat is Partijenpost?

Partijpost verwijst naar een aanzienlijke hoeveelheid poststukken met gemeenschappelijke kenmerken. Bij het verzenden van dergelijke postpartijen, zoals pakketten, wordt slechts één verzendservice aangevraagd bij een postdienst, zoals PostNL. Het voordeel van het bundelen van poststukken in één zending is dat de tarieven gunstiger zijn dan wanneer u individuele stukken verstuurt.

Voor meer informatie over partijpost klik u hier.

Kan ik partijenpost verzenden via MailingCentre?

Als u overweegt partijpost te versturen, moet uw zending voldoen aan bepaalde voorwaarden. We raden u aan om ons stappenplan te raadplegen voordat u uw partijpost bij MailingCentre aanbiedt. Dit stappenplan helpt u bepalen of uw zending in aanmerking komt voor een partijpost label.

Hoe worden de tarieven voor Partijenpost bepaald?

Bij MailingCentre streven we ernaar u aantrekkelijke tarieven voor partijpost te bieden. Het tarief dat u betaalt, wordt beïnvloed door de specifieke eisen die u stelt aan uw postzending, zoals formaat, gewicht en verpakking.

Het proces van Partijenpost versturen in 3 stappen:

  1. Productie en ontwerp van Partijenpost: Als u wilt profiteren van lagere verzendtarieven moeten uw direct mailings, pakketten, brievenbuspakketten, brieven of periodieken aan bepaalde ontwerp- en productie-eisen voldoen. Als u vragen heeft over de vormgeving, staan we klaar om u te adviseren en te ondersteunen.

  2. Uw zending aanmelden: Voordat uw partijpost bij u wordt opgehaald of voordat u deze bij MailingCentre brengt, selecteert u de juiste voorwaarden, zoals bezorgsnelheid, bezorglocatie, formaat, gewicht en verpakking. U ontvangt dan van ons een scherp tarief op basis van deze informatie.

  3. Uw zending aanleveren: Voor partijenpostverzending gelden specifieke voorwaarden, zoals één afzender, Nederlands postadres, gezamenlijke aanlevering op dezelfde locatie, geschikte vormgeving, minimaal 100 stuks verzending, en voldoen aan de voorwaarden van de vervoerder. De voorwaarden variëren per vervoerder, dus we informeren u graag over de vereisten bij MailingCentre.

Wat is 72-uurs Partijenpost?

Partijpost 72 uur is een bezorgoptie waarmee uw post binnen 72 uur op de bestemming aankomt. U kunt kiezen uit verschillende bezorgsnelheden, waaronder de samengevoegde 48 en 72 uur verzendingsoptie, wat resulteert in een aantrekkelijk tarief en een snellere bezorging binnen 48 uur.

Wat is Gemengde Partijenpost?

Bij MailingCentre bieden we kosteneffectieve oplossingen voor het verzenden van gemengde partijpost. Dit omvat poststukken met verschillende verpakkingen, formaten, gewichten en omvang die gelijktijdig worden aangeboden.

Waar kunt u Partijenpost aanbieden?

U kunt uw partijpost bij ons in Veenendaal aanbieden. We ontvangen graag uw gelijksoortige post, gebundeld en gelabeld met een partijenpostkaart. U kunt de post ongesorteerd en ongefrankeerd aanleveren, maar we vragen u wel om de partijpost eerst aan te melden.

Partijenpost en het Buitenland:

Als u partijpost naar buitenlandse adressen wilt verzenden, kunnen we u adviseren en helpen bij het goedkoper versturen via MailingCentre. We hebben een uitgebreid netwerk voor internationale verzending van brieven, direct mail, periodieken en pakketten.

Vanaf hoeveel spreken we van Partijenpost?

Partijpost wordt verzonden als u minimaal 100 identieke poststukken in één keer aanbiedt bij een verzendhuis zoals MailingCentre. Dit kan zowel voor incidentele mailings als periodieke zendingen gelden.

Uw Partijenpost laten ophalen:

Als u wilt dat we uw partijpost ophalen, bieden we verschillende opties aan. U kunt gebruik maken van ons netwerk van vervoerders, uw eigen koeriersdienst inschakelen of ons eigen wagenpark benutten, vooral handig bij spoedzendingen.

Vraag een scherpe offerte aan en bespaar op uw portokosten:

Heeft u direct mailings, periodieken, brieven of pakketten die u als partijpost wilt versturen? Neem contact op met onze specialisten voor advies, ondersteuning en een scherpe prijs-kwaliteitsverhouding. We bieden ook aanvullende diensten zoals databaseverrijking, DTP-werkzaamheden, printen, vouwen, couverteren en verpakken.

SEO diensten door Content Productions