Mailings verzenden via MailingCentre

Kiezen voor MailingCentre

Relaties aangaan en onderhouden is voor iedere organisatie van levensbelang. Echter tegenwoordig wordt ook uw doelgroep dagelijks overprikkeld met communicatie uitingen. De aandacht krijgen en deze behouden vergt daarom een specifieke aanpak.

Doelgerichte DM campagnes, met zorg geformuleerde boodschappen, aansprekende middelen via de juiste communicatiekanalen biedt uitkomst.

Segmentatie en Big data

Om tot deze ideale mix te kunnen komen is tegenwoordig een doelgroep analyse en nauwkeurige segmentatie de basis voor een effectieve campagne. Het verreiken van een bestaande database en/of toegang tot onze Big data biedt hierin enorm veel mogelijkheden.

De kracht van MailCentre

heeft u de ideale mix voor uw campagne? Dan kunnen wij bij MailingCentre in huis realiseren, verzend klaarmaken, tegen gereduceerd tarief verzenden, optimaliseren en afhandelen.

Verzendoplossingen

U wilt iets verzenden of iets verzendklaar gemaakt, dan is de kans groot dat deze tijdrovende processen niet behoren tot uw core business is. Door dit proces uit te besteden aan een e-fulfilment partij als MailingCentre heeft u uw handen vrij om zich te focussen op waar u goed in bent.
Daarnaast kunt u besparen op uw verzendkosten door mee te profiteren van onze volumekorting en bieden wij een webcare oplossing waar uw klanten terecht met al hun vragen.

Maatwerk warehousing maakt menig organisatie concurrerender

Het op de juiste tijd en op de gewenste locatie beschikbaar hebben van goederen maakt organisatie concurrerender en is voor menig organisatie van een toegevoegde waarde. Wanneer goederen en informatiestromen niet alleen beheersbaar zijn maar worden geoptimaliseerd werkt dit kosten besparen en bovendien verhoogd dit de dienstverlening met als gevolg een groeiende de tevredenheid onder afnemers.

Maatwerk warehouse is onze ogen de oplossing voor de optimalisatie. Dit betekend aan de voorkant de ideale condities vaststellen en vervolgens een warehouse management systeem inzetten die zorgen dat de juist

error: Content is protected !!