machinaal couverteren

Couverteren

Couverteren wil zeggen het ” insteken” van uw mailing. Als de inhoud voldoet aan de eisen voor machinale verwerking, dan  gebeurt het vullen van de envelop met een zogenaamde couverteermachine. Het vullen van enveloppen met dergelijke machines maakt dat wij grote hoeveelheden snel kunnen verwerken.

Uw direct mail couverteren

Bij het machinaal couverteren gaat het naast snelheid ook om het machinaal omgaan met meerdere variabelen.
Dus niet alleen een mailing van 150 stuks of 2000 stuks. Ook in staat kunnen zijn om meerdere en verschillende onderdelen in te passen. Dit kan zijn een verzendenvelop, een brief, een antwoordkaart of een voucher.  Kortom het is een samenspel van techniek, accuratesse en snelheid.

machinaal couverteren

Zelf doen of uitbesteden?

Dat is de vraag. Los van de hoge aanschafprijs en het onderhoud van de couverteermachine heeft u ook technische kennis nodig om de machine te kunnen bedienen.

Om tot een juiste keuze te komen is het een kwestie van het omslagpunt te berekenen. Zodra de keuze valt op uitbesteden dan heeft u in MailingCentre een partner die u kan helpen om de handling professioneel uit handen te nemen.

Machinaal oncouverteerbare poststukken versturen lossen wij ook op!

Zijn er omstandigheden zoals een apart formaat envelop of heeft u speciale wensen welke niet machinaal kunnen worden verwerkt, dan nemen wij u dit probleem uit handen door de inzet van onze oproepkrachten. Zij zullen uw mailing handmatig couverteren op de door u gewenste wijze.

Contactgegevens

MailingCentre
Kernreactorstraat 52
3903 LG Veenendaal
+31 (0)318-541088
info@mailingcentre.nl
(Reactie binnen 1 werkdag)
KVK 65338014

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag van 08.00 t/m 17.00

error: Content is protected !!