Internationale verzending

Onze business is een mondiale business. Dat wil zeggen dat wij over de hele wereld pakketten en poststukken verzenden en dat onze kennis, vakkundigheid en ervaring borg staan voor lagere verzendkosten.

Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

De fulfilment van internationale bedrijven ligt reeds lange tijd verankerd in ons DNA. Wanneer u als organisatie of webshop internationaal zaken doet, kunnen wij uw orders en bestellingen snel, voordelig, en veilig verwerken. Ons verzendhuis waarborgt een perfecte aflevering op internationale bestemmingen.

Manieren van verzenden

De verzending kan plaats vinden per boot, per vliegtuig of per vrachtwagen. Afhankelijk van de internationale bestemming, kiezen wij voor u het juiste middel van transport tegen de scherpste prijzen. De prijzen worden bepaald op basis van formaat, gewicht, de methode van verzending en de gewenste verzendtijd.

Wilt u meer weten over de kosten? Laat het ons weten en wij berekenen voor u de meest voordelige prijs voor het juiste product.

Internationale expertise

Door onze jarenlange ervaring met het verzenden via internationale partijen beschikt MailCentre over een uitgebreid en mondiaal netwerk van contracten met vervoerders. Dit solide en waardevol netwerk van specialisten op het gebied van vervoer zorgt ervoor dat u als klant verzekerd bent van een efficiënte en veilige verwerking van uw orders en bestellingen tegen de meest scherpe prijzen.

error: Content is protected !!