Zowel grote als kleine webwinkels kiezen voor onze webshop fulfilment oplossing.

Voor zowel de grotere webshops als de kleine webshops hebben wij bij MailingCentre een passende logistieke oplossing voor de afhandeling van hun webwinkel. Kiest u voor MailingCentre als e-fulfilment partner?  Dan kunt u zich volledig focussen op andere e-commerce activiteiten. Wij ontfermen ons over  uw webshop logistiek.

Winnen en besparen door te kiezen voor een e-fulfilment partner

Door uw webshop fulfilment uit de besteden aan een fulfilment bedrijf als MailingCentre professionaliseert uw voorraadbeheer, bespaart u opslagruimte en tijd en wint u aan efficiëntie. Ook profiteert u financieel door uw besparingen op inpakkosten, verzendkosten en personele kosten. Overweegt u op het moment de logistieke afhandeling van uw webwinkel te uit te besteden? Bekijk dan onze pagina:

Wat kost webshop fulfilment en wat levert het u op“.

Koppeling met uw webshop

Bij MailingCentre kunnen wij uw webshop koppelen aan ons gebruiksvriendelijke voorraadbeheersysteem. Naast de meest voorkomende e-commerce platformen als WOOcommerce, Magento, Myshop, Shopify, Presta, Bol.com en Amazon kunnen wij een ook custom-made koppeling maken. Door deze zogenoemde webshop plug-ins kunt u real time op de hoogte blijven rondom de logistieke processen van uw bestellingen.

De klantenservice van uw webshop uitbesteden

Heeft u een kleine tot middelgrote webwinkel en u heeft geen tijd of middelen om uw klantenservice tip top in orde te hebben? Dan kunt u uw klantenservice ook bij ons onderbrengen. U zult zien dat een goed functionerende klantenservice een hogere klanttevredenheid en waardering als gevolg heeft. Wat zich vertaald tot een toename in herhaalaankopen en betere referenties.

error: Content is protected !!