webshop fulfilment plugin

E-fulfilment

Hoe kunt u de keten van het voorraadbeheer van uw webshop tot en met de aflevering (inclusief retouren) op de meest efficiënte wijze indelen en optimaliseren?

Het antwoord op deze vraag ligt voor de hand. MailingCentre kan u deze activiteiten niet alleen uit handen nemen, maar ook zorg dragen voor een optimaal rendement van het complete logistieke proces in alle opzichten. Hieronder doorlopen we de volgende stappen in het proces.

Het voorraadbeheer van uw webshop

De eerste stap is het voorraadbeheer van uw webshop. Door dit aan onze organisatie uit te besteden weet u zeker dat u altijd voldoende voorraad in huis heeft. Doordat we een minimum voorraad met u afspreken krijgt u tijdig bericht van ons als uw voorraad onder het bestelnivo komt. De volgende stap is het verzamelen van de artikelen die u klant besteld heeft, het verpakken van de bestelling en het versturen hiervan en uiteraard de voorraad muteren.

De verbinding met uw webshop

De koppeling van ons voorraad- en fulfillment system met uw webwinkel. Deze koppeling bevat de Track & Trace component en laat u op elk gewenst moment zien wat de status is van de verkoop. Dus status updates wanneer u wilt.

Levering binnen 24 uur

Ook een snelle levering (time is money) is onderdeel van het geheel. Onze overeenkomsten met een netwerk van bezorgers betekent een dekkingsgraad van het hele verzorgingsgebied en dat betekent een ‘next day delivery’ voor uw klanten. U ontvangt de Track & Trace status en dit kunt u direct communiceren naar uw klant. Transparantie in optima forma.

Nationale- en internationale verzending van weborders

MailingCentre is een begrip als het gaat om verzendingen. Of het nu lokale-, nationale- of internationale bestemmingen betreft, onze overeenkomsten met vervoerders tot en met mondiaal niveau verzekeren u van een ‘on time delivery’. Zowel over land, als over zee en in de lucht.

Retouren afhandeling van weborders

De afhandeling van een weborder stopt niet bij de aflevering. Het komt voor dat een pakket retour wordt geleverd. Deze laatse fase in het proces nemen wij voor onze rekening als u dit wenst. Dus we nemen het in ontvangst, we nemen vervolgens actie en rapporteren de uitkomst aan u. Hiermee verkrijgt u een totaaloverzicht van start to finish.

Heeft u een voorkeur of vragen? Laat het ons weten en wij adviseren u de beste keuze voor de gegeven situatie.

error: Content is protected !!