Database verrijking zorgt voor meer rendement uit uw direct mailings

database verrijking bij MailingCentre

Database verrijking

Database verrijking verhoogt de effectiviteit van uw direct marketing. U kunt door het personaliseren, actualiseren, verzamelen en ordenen van uw databasegegevens waardevolle informatie vertalen naar heldere profielen.

Aan de hand van deze profielen is uw organisatie in staat om zogenaamde gesegmenteerde campagnes in te zetten, een passende boodschap te formuleren en deze op het juiste moment te verzenden via de juiste kanalen.

database verrijking bij MailingCentreDatabase verrijking in de praktijk

Door het verrijken van uw database en de hierdoor beschikbare informatie in te zetten voor gesegmenteerde campagnes maakt u uw direct marketing relevanter en vergroot u de betrokkenheid van de ontvanger.

Zo toont recent onderzoek aan dat het openingspercentage van database verrijkte mailmarketingcampagnes 14 % hoger ligt in vergelijking tot reguliere mailmarketingcampagnes. Dit aanzienlijke verschil in betrokkenheid en bereik draagt ertoe bij dat meer organisaties op een bewuste manier gestructureerde data inzetten.

Wat kan MailingCentre voor u betekenen?

De uitdaging bij database verrijking ligt bij het verzamelen, ordenen, personaliseren en actualiseren van juist dié gegevens welke nodig zijn voor rendabele gesegmenteerde direct marketing campagnes.

Hier ligt dan ook direct de uitdaging bij het optimaliseren van uw database. Welke gegevens heeft uw organisatie nodig voor een effectieve campagne? Hoe krijgt u de beschikking over deze gegevens? Hoe verzamelt uw organisatie eventueel zelf deze gegevens?

Door onze jarenlange ervaring kunnen wij ook uw organisatie adviseren bij het verzamelen, personaliseren, segmenteren en inzetten van de juiste data. Daarnaast leveren wij ook kant en klare data aan welke u direct kunt inzetten voor uw campagnes.

Posted by / april 14, 2017
Posted in
Data
error: Content is protected !!