Partijenpost formulier

partijenpost formulier

Het speciale partijenpost p1700 formulier van PostNL

Wilt u grote aantallen poststukken verzenden? Gaat het om één frankeeradres afkomstig van hetzelfde Nederlandse afzendadres? Hebben al uw poststukken tevens dezelfde verzendconditie? Dan kunt u deze het best aanbieden op 1 en dezelfde locatie. Dit doet u in combinatie met het partijenpost formulier. U kunt profiteren van van de gunstigere partijenpost voorwaarden op het moment dat aan deze voorwaarden is voldaan.

Partijenpost aanleveren postnl

partijenpost aanleverenWilt u uw mailing versturen via PostNL? Dan is het noodzakkelijk om een formulier in te vullen. Dit formuleer is ontwikkeld om een partijenpost verder te kunnen specificeren. Deze specificatie is noodzakelijk omdat er in de wereld van de partijenpost verzending verschillende soorten partijenpost die ieder zijn eigen voorwaarden heeft.

Zo zijn er specifieke  voorwaarden voor het vervoeren van grote aantallen Buszendingen. Ook dient uw mailing qua vormgeving te voldoen aan een x-aantal normen.  Tevens dient er in het geval van PostNl gebruik gemaakt te worden van hulpmiddelen. Deze middelen worden ingezet om de partijenpost optimaal aan te leveren.

Wat kan MailingCentre voor u betekenen bij het partijenpost aanbieden PostNL?

Het aanmelden van u partijenpost nemen wij graag voor u uit handen. Wij zorgen ervoor dat alle juiste stappen worden genomen.
Wij zorgen ervoor dat uw mailing voldoet aan de vormgevingsvoorwaarden. Tevens dragen wij zorg voor het juist invullen van het partijenpost formulier. Ook de aanlevering met de juiste inzet van hulpmiddelen kunt u aan ons toevertrouwen. Daarnaast doen wij u graag een offerte voor het besparen op uw portokosten.

Het partijenpost formulier downloaden en zelf uw mailing versturen

Het kan natuurlijk zijn dat er binnen uw organisatie voldoende kennis en/of ervaring aanwezig is om zelf uw mailing gereed te maken voor verzending. In dit geval zou u er voor kunnen kiezen om zelf het p1700, ook wel een partijenpost formulier te downloaden. Uiteraard dient u dan wel gebruik te maken van de service van Postnl.

Vraag een offerte aan voor dé oplossing van uw partijenpost

Wilt u weten wat u kunt besparen? Neem dan contact met ons op en laat u adviseren.

SEO diensten door Content Productions