Waarom mailings nog steeds werken in de digitale wereld

mrt 16, 2023 Uncategorized
mailings

Als bedrijf wil je jouw doelgroep bereiken met een boodschap die blijft hangen. Het versturen van een mailing kan daarbij een effectieve manier zijn.

Het zorgt ervoor dat jouw boodschap direct in de handen van de ontvanger belandt. Bovendien kun je door het versturen van een brief of folder persoonlijker communiceren dan wanneer je een e-mail stuurt.

Bij MailingCentre beheren jouw gehele mailings en zetten de juiste marketingtools in om jouw doelgroep te bereiken.

Hoe kan ik mijn post- en e-mailings beheren?

Het beheren van je post- en e-mailings is een belangrijk onderdeel van een effectieve marketingstrategie, wij vertellen jou hoe je dit kan doen.

 Waarom dentificeer je doelgroep

Bepaal wie je wilt bereiken met je post- en e-mailings. Dit zal je helpen om je boodschap op de juiste manier te formuleren.

 Waarom creëer je boodschap

Zorg ervoor dat je boodschap duidelijk en beknopt is. Gebruik korte zinnen en vermijd jargon en technische termen.

Verzamel postadressen

Als je post stuurt, verzamel dan de juiste postadressen van je doelgroep. Zorg ervoor dat de adressen up-to-date zijn en dat je de juiste postzegels gebruikt.

Verzamel e-mailadressen

Als je e-mailings stuurt, verzamel dan e-mailadressen van je doelgroep. Zorg ervoor dat je toestemming hebt om deze adressen te gebruiken en dat je voldoet aan de AVG-richtlijnen.

Maak een bestand

Maak een bestand van alle post- en e-mailadressen die je verzameld hebt. Dit maakt het gemakkelijker om je verzendingen te beheren en te volgen.

Plan je verzendingen

Bepaal wanneer je je post- en e-mailings wilt versturen en plan dit ruim van tevoren. Zo kun je ervoor zorgen dat je boodschap op het juiste moment bij je doelgroep terechtkomt.

Zorg voor een goede aankondiging

Maak je doelgroep nieuwsgierig met een goede aankondiging van je post- of e-mailing. Zorg ervoor dat je een sterke headline of onderwerpregel gebruikt.

Verstuur je mailing

Als alles klaar is, verstuur dan je post- of e-mailing. Zorg ervoor dat je de juiste verzendmethoden gebruikt en dat je je aan de AVG-richtlijnen houdt.

Volg je verzendingen op

Volg je post- en e-mailings op om te zien of ze goed zijn ontvangen. Analyseer de resultaten en pas je strategie aan waar nodig.

Welke marketing-automatiseringstools kunnen worden gebruikt voor e-mailings?

Als je op zoek bent naar marketing-automatiseringstools voor e-mailings, dan zijn er verschillende opties beschikbaar.

  1. Mailchimp
  2. HubSpot
  3. ActiveCampaign
  4. Sendinblue

Mailings zijn nog steeds een effectieve manier om jouw doelgroep te bereiken en een boodschap te verspreiden.

SEO diensten door Jaguar Marketing