Post verzending – Grote Hoeveelheden met MailingCentre

Verzenden mei 10, 2023
fulfilment

Bij veel post verzending wil je dat natuurlijk zo efficiënt mogelijk doen. Bij MailingCentre hebben we jarenlange ervaring in het post verzending van grote hoeveelheden. Of het nu gaat om brieven, partijenpost of pakketten, wij kunnen je helpen met de post verzending hiervan!

Hoe kun je veel  post verzending tegelijk versturen?

Als je tegelijk veel post en periodieken versturen wilt, dan kun je gebruik maken van partijenpost. Dit is handig als je bijvoorbeeld veel brieven of pakketten tegelijk wilt versturen. Bij MailingCentre bieden wij post verzending van grote partijen aan tegen zeer scherpe tarieven.

Wij zorgen voor de afhandeling van het verzendproces, van het frankeren tot het bezorgen bij het postkantoor. Zo bespaar je tijd en geld en ben je verzekerd van een snelle en betrouwbare bezorging. Wil je meer weten over onze diensten en tarieven voor post verzending van grote partijen? Neem dan contact op met MailingCentre of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Machines om post in bulk post verzending te realiseren

Bij MailingCentre hebben wij speciale machines en apparaten waarmee wij grote partijen post efficiënt kunnen versturen. Zo kunnen wij bijvoorbeeld brieven automatisch laten vouwen en in enveloppen laten steken. Ook kunnen wij poststukken machinaal frankeren en verzendkosten berekenen. Dit bespaart niet alleen tijd, maar ook kosten bij uw post verzending.

Daarnaast werken wij samen met gerenommeerde partners zoals PostNL en kunnen wij gebruik maken van hun diensten en technologieën zoals de Postzegelcode. Zo kunnen wij uw post snel en betrouwbaar verzenden, tegen de scherpste tarieven. Bespaar jezelf tijd en moeite en laat ons jouw post verzending verzorgen!

post verzending

Naast partijenpost zijn er nog andere methodes om post te verzenden. Zo kun je gebruik maken van de services van PostNL, waarbij je zelf je poststukken kunt frankeren en afleveren bij een postkantoor of brievenbus.

Ook kun je gebruik maken van de online verzendservice van PostNL, waarbij je vanuit je eigen huis of kantoor poststukken kunt versturen.

Een andere optie is het inschakelen van een mailing service zoals MailingCentre. Zij kunnen je helpen met het opstellen van je mailing, het versturen van je poststukken en het bijhouden van je adressenbestand. Zo hoef je zelf geen tijd en energie te steken in het verzendproces en ben je verzekerd van een professionele en betrouwbare afhandeling van je post.

Wat voor postzegels heb je nodig om veel post te versturen?

Als je veel post wilt versturen, is het handig om partijenpost te gebruiken. Hierbij geldt een minimum van 250 poststukken die op dezelfde dag en naar hetzelfde adres worden verstuurd. Voor het frankeren van partijenpost heb je een postzegelcode nodig, die je kunt aanvragen bij PostNL of bij een service zoals MailingCentre.

Dit is voordeliger dan het aanschaffen van losse postzegels en het bespaart tijd doordat je de poststukken niet één voor één hoeft te frankeren. Bij MailingCentre hebben we ook de mogelijkheid om je post te laten verzenden onder onze naam, wat professioneel overkomt en tijd bespaart.

Wil je meer weten over onze mailing services en de daarbij behorende verzendkosten? Neem dan contact op met onze mailing masters. Vergeet niet dat de kerstdagen er straks aankomen en dat wij ook kerstzegels kunnen verzorgen voor al je kerstpost!

Wat voor verzekeringen kunnen helpen bij het versturen van veel post?

Als je veel post verstuurt, kan het nuttig zijn om te overwegen om een verzekering af te sluiten om jouw post te beschermen tegen verlies of beschadiging tijdens verzending. Bij MailingCentre bieden wij verschillende verzekeringsmogelijkheden aan die je kunnen helpen bij het versturen van veel post.

Zo bieden wij bijvoorbeeld een extra verzekering aan voor brieven en partijenpost tot een bepaald bedrag. Daarnaast bieden wij ook verzend verzekeringen aan voor pakketten en zwaardere poststukken. Dit geeft toch wat gemoedsrust en zorgt ervoor dat jij je geen zorgen hoeft te maken over de veiligheid van jouw post tijdens verzending.

Neem contact met ons op voor meer informatie over onze verzekering mogelijkheden en hoe wij je kunnen helpen bij het veilig versturen van jouw post.

Welke extra voorzorgsmaatregelen moet ik nemen bij het versturen van veel post?

Bij het versturen van veel post is het goed om extra voorzorgsmaatregelen te nemen om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt. Het is raadzaam om de post in partijen te sorteren om het proces te stroomlijnen.

Daarnaast is het belangrijk om ervoor te zorgen dat alle brieven en poststukken correct gefrankeerd zijn om vertragingen en extra kosten te voorkomen. Het is ook handig om de post te verzenden via een betrouwbare logistieke dienstverlener zoals PostNL, die een goede reputatie heeft voor het veilig en snel bezorgen van post.

Verder is het verstandig om de verzendkosten zorgvuldig te berekenen en bij te houden, om eventuele onverwachte kosten te voorkomen.

Tot slot is het handig om gebruik te maken van hulpmiddelen zoals de postzegelcode en onze mailing masters om het proces nog verder te optimaliseren en te versnellen. Zo kun je veel tijd en moeite besparen bij het versturen van grote hoeveelheden post.

Wij kunnen voor u ook de mailingen op voorraad houden in ons Warehouse!

webshop fulfilment processen in Nederland

Post verzending via MailingCentre

MailingCentre is de ideale oplossing voor het versturen van grote hoeveelheden post. Wij bieden niet alleen webshop fulfilment aan, maar ook uitgebreide logistieke diensten voor het versturen van brieven, partijenpost en pakketten. Bij ons kun je rekenen op een betrouwbare en snelle verzending van jouw post, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over de veiligheid ervan.

Ook voor het drukken of printen van je mailing ben je bij ons aan het juiste adres!

Ben je geïnteresseerd geraakt? Neem dan contact met ons op en laat ons team een plan op maat opstellen voor jouw bedrijf!

SEO diensten door Content Productions