Efficiënt beheer van uw voorraad

Bij het begrip ‘voorraad’ denk je als gauw aan ‘just-in-time delivery’ JIT.

M.a.w. zoveel producten op voorraad houden als strict noodzakelijk is en niet meer om de kosten zo laag mogelijk en beheersbaar te houden.

Wij beheren uw voorraad op een efficiënte wijze. Door dit proces goed te managen en te blijven optimaliseren bespaart u niet alleen kosten, maar zorgt u tevens voor een glimlach op het gezicht van uw klanten omdat ze weten dat het service niveau aan alle verwachtingen voldoet.

Hoe doen we dat? Ons systeem is voorzien van de laatste technische ontwikkelingen zodat we uw voorraad nauwgezet kunnen volgen en direct actie kunnen ondernemen zodra het voorraadnivo hiertoe aanleiding geeft. Dit, en het feit dat uw producten veilig opgeslagen zijn bij MailingCentre zorgt voor een vertrouwd gevoel. Bovendien geeft het systeem u op elk gewenst moment een volledige inzage van de laatste stand van zaken. Dit geeft u de gelegenheid om snel en adequaat te reageren op de behoefte van uw klant.

Samen bespreken we de gewenste minimum voorraad en de hieraan gekoppelde levertijd. Het systeem controleert de aanwezige voorraad 24/7 en stuurt u een e-mail wanneer er reden is om de voorraad aan te vullen.

error: Content is protected !!