Logistieke fulfilment

Een keten is zo sterk als haar zwakste schakel is een bekend gezegde. In de logistieke fulfilment is elke schakel even sterk en zijn de verschillende logistieke componenten als voorraadbeheer, pick and pack en verzending volledig op elkaar afgestemd.

Vanaf het moment dat de bestelling via de webshop wordt geplaatst tot aan het moment waarop deze wordt afgeleverd. Voeg daarbij de retour optie en de cirkel is rond.

Onze jarenlange ervaring, we verzorgen het fulfilment voor vele webwinkels, en expertise stellen ons in staat met u mee te denken over het ontwikkelen van tailer-made webshops waarin alle logistieke stappen zijn verwerkt zoals:

  • Het voorraad beheer van uw webwinkels;
  • Het afhandelen van de weborders;
  • De financiële afhandeling;
  • Het om- en herverpakken indien nodig;
  • Het versturen van de bestellingen;
  • Het verwerken van retourzendingen.

Flexibele verzending

MailingCentre kan bogen op een jarenlange ervaring op het verzenden van brieven en pakketten. Voordelige tarieven  en tot op het laatste moment verzenden van pakketten via een dicht netwerk van gerenommeerde vervoerders, zowel nationaal als internationaal.

Ontwikkeling van uw webshop

U geeft uw wensen aan en wij ontwikkelen uw webshop, klantvriendelijk, toegankelijk, tegen concurrerende tarieven  en met een professionele uitstraling.

Betaal opties

Afhankelijk van uw situatie en wensen stellen we samen met u een profiel op waar alle mogelijke opties in zijn verwerkt. Denk hierbij aan de implementatie van betaalmogelijkheden voor uw webshop, zoals iDeal, creditcard, overschrijvingen en remboursverzendingen. Ook kopen op rekening en betalen via spaarpunten vallen onder de scope van de betaal opties.

 

error: Content is protected !!