Webshop fulfilment kosten wegen vaak op tegen de opbrengsten

Afweging maken wat zijn de kosten van webshop fulfilment en wat levert het op?

Wat zijn de kosten van webshop fulfilment?

Wat kost webshop fulfilment en wat levert het u op? Zeker wanneer u verantwoordelijk bent voor een professionele webshop of wanneer u ambities heeft, dan krijgt uw organsatie vroeg of laat te maken met dit vraagstuk.

Zeker wanneer u een webshop heeft of wanneer u daar ambities voor hebt krijgt u vroeg of laat te maken met deze vraag.

Gaat u een webshop starten?

Of bent u verantwoordelijk voor een webwinkel? Lees dan verder en ontdek wat het uitbesteden van uw webshop fulfilment u kan opleveren.

U wilt de logistiek van uw webshop uitbesteden?

Afweging maken wat zijn de kosten van webshop fulfilment en wat levert het op?Dan bieden wij u de mogelijkheid, om tegen een scherp tarief uw complete fulfilment bij ons onder te brengen. U kunt bij ons terecht voor het ontvangen, verzamelen, inpakken en verzenden van uw orders. Ook structureren, verzamelen en vertalen wij de informatiestromen die bij dit logistieke webshop proces komt kijken. Van het printen van pakbonnen, het voorraadbeheer, de administratieve afhandeling tot aan het versturen van de pakketten. 

Daarbij zijn wij bij MailingCentre gespecialiseerd in het in goede banen leiden van retourprocessen van onze klanten en bovendien is het mogelijk om de de klantenservice van uw webshop bij ons onderbrengen.

De voordelen die wij u als fulfilment bedrijf bieden

Door te kiezen voor het uitbesteden van uw webwinkel logistiek en klantenservice  kunt u en uw eventuele medewerkers zich focussen op uw core business. Daarnaast hoeft u als organisatie niet zelf te investeren in middelen en mensen die het fulfilment van uw webshop in goede banen leiden. Geen extra overhead kosten dus.

Vaak kunt u uw dienstverlening en service richting uw klanten verbeteren wanneer u de logistiek van uw webwinkel onderbrengt bij een fulfilment bedrijf als MailingCentre. Door het optimaliseren van processen voorkomen wij foute leveringen, onnodige lange levertijden, nee verkopen door een onjuist voorraadnivo aan te houden en een niet optimaal functionerende klantenservice.

Meer weten over onze fulfilment tarieven?

Maak uw wensen aan ons kenbaar en wij bieden ook u een passende webshop fulfilment oplossing tegen een scherpe prijs.

SEO diensten door Jaguar Marketing