Meer exposure, meer traffic, meer sales en meer loyale klanten

Hoe kan je de klant blijvend boeien en de traffic naar de (web)winkel of showroom vergroten om meer omzet en loyale klanten te genereren? Voor MailingCentre is er geen mooiere uitdaging dan het bedenken van efficiënte en effectieve actiemarketingcampagnes.

Dagelijks bedenken onze experts samen met onze opdrachtgevers actiemarketing campagnes zoals tijdelijke prijspromoties,  productintroducties, merkpromoties, spaarprogramma’s, loyaliteitscampagnes en geld-terug-acties. We regelen deze in op onze Actiemarketing tools, verwerken de respons en plannen vervolgacties.

ACTIEMARKETING: DE KRACHT VAN PROMOTIONLE EN LEADGENERERENDE CAMPAGNES

cashback-01

Geld-terug-acties

spaaracties-01

Spaarprogramma’s

info-aanvraag-01

Informatieaanvragen

prijsvraag-01

Prijsvraag campagnes

productintroductie-01

Merkpromoties

discount-01

Discount campagnes

coupon-01

Coupon campagnes

productintroductie-02

Tijdelijke prijspromoties

Nieuwsgierig naar onze Actiemarketing oplossingen?

We hebben een brochure samengesteld met een aantal inspireerde klantcases, echte pareltjes. Vraag de brochure aan en laat je inspireren over geld-terug-acties, spaarprogramma’s, loyaliteitsprogramma’s, merk en prijspromoties, informatieaanvragen en discountprogramma’s.

PROMOTIONELE ONDERSTEUNING

Via verschillende kanalen worden acties gepromoot en de verkoop gestimuleerd. Om promotionele campagnes extra kracht bij te zetten heeft MailingCentre een Communicatieplatform ontwikkeld voor de benodigde extra ondersteuning via e-mail, blog, sms, landing pages en social media.

error: Content is protected !!