financiele fulfilment

Wat betekent financiële fulfilment?

Financiële fulfilment is meer dan het beheren van geldstromen. Ook de afhandeling en het opvolgen van de verschillende geldstromen en betaalmethoden is een onderdeel.

Een essentieel onderdeel voor het optimaal functioneren van uw webshop zijn de  financiële transacties. Deze schakel is onmisbaar.  De levering van uw producten en diensten aan uw klanten staat uiteraard centraal. Daarnaast zorgt financieel fulfilment voor het resultaat van uw webshop. MailingCentre kan deze werkzaamheden voor u uit handen nemen. U heeft dan uw handen vrij voor andere zaken.

Het financiële fulfillment bestaat uit de volgende onderdelen:

  • Het incasseren van abonnementsgelden;
  • Het beheren van uw debiteuren;
  • Het implementeren van betaalmethodes in uw webshop;
  • De financiële responsverwerking van uw marketingcampagnes;
  • De incassering en facturatie;
  • Het openen en beheren actierekeningen;
  • De afwikkeling van cash & refund acties;
  • De online betaalmogelijkheden van webshops;
  • De koppeling aan betaalproviders;
  • De financiële afhandeling van weborders;

Uw span of control is optimaal. Enerzijds besteed u de administratie uit. Anderzijds heeft u een volledig inzicht in de laatste stand van zaken. Dan ook nog op elk gewenst moment.

Webshop betaalmogelijkheden

De trend van online aankopen laat een stijgende lijn zien. Ook zijn ook de mogelijkheden van online betaalmogelijkheden uitgebreid.

U kent ongetwijfeld de IDeal betaalmogelijkheid maar er zijn tal van andere mogelijkheden. Tevens kunt u uw klanten dus meer keuze aanbieden om te betalen. Dit zal uw klanten een comfortabel gevoel geven. Dit gevoel zal de kans op het plaatsen van een bestelling via uw webshop doen toe nemen. Gemak dient tenslotte de mens.

Welke keuze het beste bij u past bespreken we graag met u. We zorgen voor de complete implementatie van betaalmogelijkheden voor uw webshop. Meer hierover leest u op onze webshop fulfilment pagina’s. Hieronder valt meer dan alleen iDeal. Ook betaling met creditcard, en overschrijvingen en remboursverzendingen horen hierbij.  Evenals betalingen via spaarpunten of aankoop via rekening behoort tot de mogelijkheden. Wij bieden namelijk diverse loyaliteitsprogramma’s aan.

financiele fulfilment

Contactgegevens

MailingCentre
Kernreactorstraat 52
3903 LG Veenendaal
+31 (0)318-541088
info@mailingcentre.nl
(Reactie binnen 1 werkdag)
KVK 65338014

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag van 08.00 t/m 17.00

error: Content is protected !!