#1 in Direct Mailing versturen

Het versturen van een fysieke mailing is weer helemaal terug. Steeds meer mensen waarderen het als ze via de post een mailing ontvangen. Waar een aantal jaren geleden de digitale nieuwsbrief in opkomst was, zijn tegenwoordig de meeste mensen hier wel klaar mee. Er komen teveel digitale nieuwsbrieven terecht in de mail waardoor deze steeds vaker als ongewenst worden bestempeld.

Een mailing versturen per post is daarom weer helemaal terug. Als je druk bent dan leg je de mailing even opzij en kijk je daar op een later moment na wanneer het je beter uitkomt. Een digitale mailing of nieuwsbrief wordt in veel gevallen vrijwel direct weg geklikt. Jammer van de investering en tijd.

Bij MailingCentre kunnen wij mailingen en nieuwsbrieven drukken en/of printen. Daarnaast kunnen wij deze ook converteren in enveloppen. Ook kunnen we de magazines sealen zodat deze nog beter opvalt.Krimpverpakken met een machine

Hoe leuk is het om een cadeautje te krijgen? Hartstikke leuk natuurlijk. Bij MailingCentre hebben we de mogelijkheid om dit soort gadgets bij de mailing toe te voegen. Of wat dacht je van een verjaardagskaart versturen aan je relaties? Die zullen dat zeker op prijs stellen. Ook dat kunnen we onze klanten uit handen nemen.

Heb je eerst nog iets te sorteren om daarna te verpakken en te verzenden? Ook dan staat MailingCentre voor je klaar! Wij sorteren continue artikelen om deze vervolgen in-, om- of te herverpakken. Moet het daarna verzonden worden. Ook dat regelen wij! Naar binnen- of buiteland? Geen probleem! Pakketten of briefpost? Ook geen probleem! Sterker nog, als u verstuurd via MailingCentre profiteert u meteen van onze zeer aantrekkelijke portotarieven die beduidend lager liggen dan de reguliere tarieven die PostNL hanteert.